Bakan Eroğlu, memleketi Afyon'da oy istedi

Bakan Eroğlu, memleketi Afyon'da oy istedi

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi ve seçim bölgesi Afyonkarahisar'da yaptığı esnaf ziyaretlerinde vatandaşları iş talepleriyle karşılaştı.

Eroğlu, sabah saatlerinde geldiği ilde partisinin belediye başkanı, il genel meclis başkanı, il yönetimi, merkez ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları yönetimi ile kahvaltıda buluştu. İmaret Camii'nde öğle namazını kılan Eroğlu, partililerle birlikte esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlara karanfilin de dağıtıldığı ziyarette Eroğlu'nun afişleri dükkanların camlarına yapıştırıldı. Kahvehane, kasap, manifatura, ekmek fabrikası ve çay ocağı ziyaret eden Eroğlu'na bir vatandaş, "Sayın bakanım sinek öldürüyorsunuz bu yeterli olmuyor. Bataklığı kurutmak lazım yoksa sinek öldürmek yeterli olmuyor." dedi. Eroğlu bunun üzerine, "Hiç merak etmeyin 3 bin 500 tane terörist öldürüldü." cevabının verdi.

Bakan Eroğlu, vatandaşların kişisel taleplerini danışmanlarına not aldırırken, Afyonkarahisar'ın kendileriyle adeta çağ atladığını sağlık, eğitim, yol konusunda görmediği hizmetlere kavuştuğunu söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Eroğlu, memleketi Afyon'da oy istedi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER