Başkan Sözen: Şubat ayında milletçe derin üzüntüler yaşadık


ANTALYA (CİHAN)- Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, son günlerde art arda gelen ölüm haberleriyle milletçe derin acı yaşadıklarını söyledi.

Dünyaca ünlü edebiyatçı Yaşar Kemal'i kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını belirten Sözen, Kemal'e Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.
Şubat ayında milletçe derin üzüntü duydukları olayların yaşandığını belirten Sözen, Mersin Tarsus'ta Çağ Üniversitesi Psikoloji 1. sınıf öğrencisi 20 yaşında hunharca katledilen Özgecan Arslan'ın acısının yürekleri dağladığını kaydetti.

Sözen, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Ege Üniversitesi'ndeki olaylarda öldürülen 23 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Malatya'da keşif uçuşu sırasında uçaklarının düşmesi sonucu hayatlarını kaybeden hava şehitlerimizi ve ünlü yazar Yaşar Kemal'i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Biliyorsunuz son günlerde ülke olarak pek çok acı yaşadık. Özgecan Arslan isimli genç bir kızımız vahşice öldürüldü. Bizlerde tepkimizi toplanarak göstermiştik. Yine Ege Üniversitesi'ndeki çıkan kavgada öldürülen 23 yaşındaki genç kardeşimiz Fırat Çakıroğlu'na da üzüldük. Eğitim uçuşu sırasında şehit olan pilotlarımız vardı. Bunların arkasından, hepimizin bildiği gibi İnce Memed'in yazarı Yaşar Kemal'i kaybettik. Hepsinin kederli ailelerine Allah'tan rahmet sevenlerine, yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı diliyorum." CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Sözen: Şubat ayında milletçe derin üzüntüler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER