'Batman turizminde taze kana ihtiyaç var'

'Batman turizminde taze kana ihtiyaç var'

Batman Kültür ve Turizm Tanıtım Derneği Başkan adayı olan Hüseyin Aslan, Batman'ın turizm alanında taze ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Kentte faaliyet gösteren Real Konak Hotel'in Genel Koordinatörlük görevini yürüten Aslan, Aralık ayı sonunda gerçekleştirilecek Batman Kültür ve Turizm Tanıtım Derneği Genel Kurulu'nda genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aslan, Batman'ın turizm alanında daha fazla tanıtılması gerektiğini ifade ederek, "Batman turizminde taze kana ihtiyaç var. Yeni bir dinamizm ile tecrübeyi harmanlayarak bu yola çıkıyoruz. Batman'da turizmin turizm eğitimi almış turizmciler eli ile yönetilmesi gerekiyor." dedi.

Görev yaptığı Real Konak Oteli'nin kentte turizm alanında ciddi katkılar sunduğunu ifade eden Aslan, şunları kaydetti: "Otelimizin açıldığı günden bu yana Batman'a ve Batman turizmine yaptığımız hizmetler ortada. Batman artık SKAL üyesi bir kent. Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'ne üye otel yöneticisi var. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri ile şehre değer katan bir otele sahip. Ulusal ve uluslararası tüm organizasyonlara aktif katılımımız söz konusu. Kırgızistan'da dahi Batman'ı tanıttık. Kısacası yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Ulusal ve uluslararası dev medya kuruluşlarının desteğini alarak çıktığımız bu yolda değerli isimlerin tecrübesini, genç ve dinamik yönetim kurulu listesi ile harmanlayacağız ve Batman turizmi için projeler üreteceğiz. Turizm pastasından pay alma yarışının her geçen gün kızıştığı bir ekonomik yapıda Batman Kültür ve Turizm Tanıtım Derneği'nin daha etkin bir yapıda olması gerekiyor. Bu nedenle Batman'ın ve Batman turizminin gelişimi ve Batman'ın turizm pastasından hak ettiği payı alabilmesi için genel başkanlığa adayım."
CİHAN
<< Önceki Haber 'Batman turizminde taze kana ihtiyaç var' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER