BBP İl Başkanı Aykanat: Cuma namazı sonrası Suriye'ye hareket ediyoruz


Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırşehir İl Başkanı Tarık Aykanat, Suriye'deki Türkmen varlığına sahip çıkmak için yarın otobüslerlerle Türkmen Dağı'na gideceklerini açıkladı.

BBP Kırşehir İl Başkanı Aykanat, "Öncelikle Suriye de yaşanan katliamların ve iç savaşı reddettiğimizi bir kere daha açık ve net şekilde ifade etmek istiyorum. Bugün gelinen nokta ülkemiz, Türk Dünyası ve bizler açısından daha vahim boyuta ulaşmıştır. Suriye'deki Müslüman Türkmen varlığı büyük bir katliamla, soykırımla ve yok olmayla karşı karşıyadır. Yüreğinde zerre kadar milli duygu taşıyan, kalbinde zerre kadar iman taşıyan ve vicdanı olan hiç kimse bu saldırıya ve vahşete sessiz kalmamalıdır." şeklinde konuştu.

Cacabey Cami'nde kılınacak cuma namazı sonra otobüslerle yola çıkacaklarını kaydeden BBP İl Başkanı Aykanat, sözlerini şöyle tamamladı: "Suriye'de yaşayan Türkmen kardeşlerimize yapılan katliama sessiz kalmamak için yarın Cacabey Camii önünde toplanarak otobüslerle Suriye sınırına hareket edeceğiz. Katılmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz."

Cuma-namazi-sonrasi-Suriyeye-hareket-ediyoruz-1948561.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber BBP İl Başkanı Aykanat: Cuma namazı sonrası Suriye'ye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER