BBP'li Doğan: Allah'ın kardeş kıldığını hiçbir güç ayıramaz

BBP'li Doğan: Allah'ın kardeş kıldığını hiçbir güç ayıramaz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan, Allah'ın Türklerle Kürtleri bin yıldır kardeş kıldığını, bunu bozmaya hiçbir şer gücün yetmeyeceğini söyledi.

Manavgat İlçe Başkanı Mehmet Çayır'la birlikte açıklamalar yapan Doğan, son günlerde şer ve karanlık güçlerin kardeşi kardeşe düşürmeye yönelik karanlık eylem ve planlar peşinde olduğunu, bu oyuna gelinmemesi gerektiğini ifade etti. Karanlık güçlerin Suriye ve Irak'ta olduğu gibi iç savaş çıkarmak için Türk-Kürt kavgası çıkarma peşinde olduklarını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan, polise, askere, doktora, öğretmene, masum sivil vatandaşlara ateş açarak şehit eden PKK terör örgütünü lanetlediklerini, kanlı örgütün asıl amacının kendisini bütün Kürtlerin temsilcisi gibi göstererek kardeşi kardeşe düşürmek olduğunu ifade etti.

Türklerle Kürtlerin kız alıp vermeye bağlı akraba olmasıyla etle ve tırnak gibi durmasının Türkiye üzerinde karanlık hesapları olanları rahatsız ettiğinin altını çizen Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türklerle Kürtler 10 asırdır kardeşçe yaşadı. 10 asırdır da hiç bir sorunumuz olmadı. Ülkemiz üzerinde karanlık planları olanlar bu kardeşliği bozmak için PKK terör örtünü çıkartarak kirli oyunlarını sahneye koydu. Türklerinde Kürtlerinde esas düşmanı PKK'dır."

Hain örgütünün hiç bir zamanda Müslüman Kürtlerin temsilcisi olmamıdığını ifade eden Doğan, "Kandan beslenen Marxist Leninist, yapıya sahip olan PKK hiç bir zamanda Müslüman Kürtlerin temsilcisi olamayacaktır. Her Kürt vatandaşını potansiyel bir PKK görmekte çok büyük yanlıştır. Son günlerde ülkemizde bu tür oyun oynanmaya çalışıldı. Her Kürt'ü potansiyel bir PKK'lı görmek PKK terör örgütünün ekmeğine yağ sürer. Onları terörün kucağına itmiş oluruz. Zaten bin yıllık kardeşliğimizi bozmak için karanlık güçler ve PKK'da bunu istiyor. Bu kirli oyuna gelmeyelim. Karanlık güçler bunu bir asır önce denedi. Çanakale'de Kürdüyle Türkiyle Çerkeziyle Lazıyla bir araya gelerek Çanakkale geçilmez dedik. Bunu herkese gösterdik. Bizi kimse ayıramaz, bizi Allah kardeş kılmış, Allah'ın kardeş kıldığını da hiç bir güç ayıramaz " diye konuştu.

Üç yıl önce uygulamaya konan sözde çözüm sürecinin aslında PKK'nın toparlanma süreci olduğunu son 40 gün içinde 77 milyon Türkiye'nin gördüğünü vurgulayan BBP Antalya İl Başkanı, şunları kaydetti: "Sözde çözüm süreci PKK'nın silah yığma süreci olduğu milletçe görülmüştür. 3 yıl süresince aman süreç bozulmasın diyerek PKK'nın yeniden toparlanmasına göz yumulmuştur. Bunun sorumlusu da siyasi iktidardır. Analar ağlamasın diyerek başlatılan çözüm süreciyle 40 günlük babalar öksüz kaldı. Oğlunu vatani görevini yaparken şehit veren Kürt anası da Türk anasıda ağladı."

"TOPÇU'NUN BBP'DEN KOPARACAĞI OY YOK"

BBP eski genel başkanı Yalçın Topçu'nun geçici seçim hükümetinde Kültür ve Turizm Bakanı yapılmasının siyasi iktidarın 1 Kasım seçim telaşı fotoğrafı olduğunu belirten Doğan, Topçu'nun partilerinde alacağı oylarının olmadığını, bu görüntünün boş bir görüntü olduğunu kaydetti. Doğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Siyasi iktidar, 1 Kasım seçimlerinde buradan da oy alırım hayalciliğiyle Topçu'yu bakan yaparak fotoğraf sundu. Kamuoyuna sunulan fotoğrafın altı boş. Partimizden bir şey götüremez. 1 Kasım seçimlerine kendi parti amblemimizle gireceğiz. " CİHAN
<< Önceki Haber BBP'li Doğan: Allah'ın kardeş kıldığını hiçbir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER