Belediye, ırmak kenarında peyzaj düzenleme çalışması başlattı

Belediye, ırmak kenarında peyzaj düzenleme çalışması başlattı

Manavgat Belediyesi, Örnek Mahallesi'nde ırmak kenarında bir kilometrelik alanda peyzaj düzenlemesi çalışması başlattı.

Belediye, daha önce Kordon Caddesi, Aşağı Pazarcı, Yukarı Pazarcı, Yukarı Hisar, Aşağı Hisar ve Zindan Kalesi mevkinde toplam 100 bin metrekarelik düzenleme yaptığını ifade etti. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, çalışmanın 'Manavgat'ı denizle buluşturma' proje kapsamında hayata geçirildiğini söyledi.

Örnek Mahallesi'nde eski Balıkhane Mevki'nden Çevreyolu Köprüsü arasında kalan 1 kilometrelik alan için hazırlanan peyzaj projesinin uygulanmasına başlandığını belirten Sözen, projede seyir alanları, yürüyüş parkurları, açık spor alanları, nehir feneri kafeteryası, macera parkurlarından oluşan çocuk oyun alanları, kuru havuzlar, gölet alanı ve su gösterileri alanının bulunduğunu kaydetti.

Seçim öncesi verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye çalıştıklarının altını çizen Sözen, "Manavgat Irmağı çevresinde 5 yıldır düzenlemeler yaptık. Etap etap yaptığımız çalışmalarımıza şimdi bir yenisi daha ekleniyor. Bu yeni çalışmamızı da halkımızla paylaşmak bizleri gururlandırıyor. Her şey halkımızın rahatlığı için. Projemiz en kısa sürede tamamlanacak. Örnek Mahallesi kıyısı, rekreasyon çalışmasıyla turizmin gözbebeği Manavgat'ımız daha farklı bir güzelliğe bürünecek. Kent merkezi de denizle buluşacak." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Belediye, ırmak kenarında peyzaj düzenleme çalışması... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER