Belediyenin beldelere bağışladığı araçlar AK Parti'ye seçim malzemesi oldu


AK Partili büyükşehir belediyelerin Çanakkale'deki 5 belde belediyesine bağışladığı araçlar, AK Parti'nin seçim kampanyasını başlatması dolayısıyla düzenlediği törende tanıtıldı.

AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı, AK Partili büyükşehir belediyelerin Çanakkale'deki 5 AK Partili belde belediyesine verdiği 5 araç ve bisiklet için teslim töreni düzenledi. İskele Meydanı'nda düzenlenen törene AK Parti milletvekili adayları Bülent Turan, Jülide İskenderoğlu, AK Parti Çanakkale Başkanı Erdener Can, belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Araç ve bisikletlerin getirildiği alanda açıklama yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili ve adayı Bülent Turan, 'hadi bismillah' diyerek Çanakkale'de kampanyayı başlattıklarını söyledi. Turan, "Motivasyonu üst derecede olan il teşkilatımız, ilçe teşkilatımız, tekrar bir seçim için halkın karşısında. İstiyoruz ki 7 Haziran'dan daha seviyeli, daha şık, daha rahat bir kampanya olsun. Haydi bismillah diyoruz ve Çanakkale'de kampanyayı başlatıyoruz. Beldelerimizin ilçe ile bağlantılarını artırmak için onların talepleri doğrultusunda 5 tane beldemize birer araç imkanı sağlamış olduk. Onun yanında 100'e yakın bisikleti de derece yapan öğrencilerimize vermek üzere başkanlara da teslim ediyoruz bugün. Bunlar küçük birer örnek. Bunlar tabiri caizse devede kulak. Bunlar kampanyamıza renk katsın diye yapılan küçük işler." şeklinde konuştu.

Konuşmasında araç ve bisikletlerin kaynağını açıklamayan Turan'a gazeteciler kaynağının nereden geldiğini sordu. Turan, araç ve bisikletlerin kaynağını, "Biz zaman zaman büyükşehir belediyelerimizdeki fazla olan araçları takip ediyoruz, başkanlarımızın çok küçük bedel karşılığında almalarını sağlıyoruz. Bunlar da çok küçük rakam, 500 TL karşılığında alma imkanımız oldu. Büyükşehir belediyesinden satın almış olduk." şeklinde açıkladı.

Konuşmaların ardından araçların anahtarları belde belediye başkanlarına teslim edilerek bisiklet ve araçların önünde hatıra fotoğrafları çekildi. AK Parti flamaları ve Türk bayrakları ile donatılan araçların üzerinde silinmiş fakat izi kalmış İSKİ logolarının olduğu görüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Belediyenin beldelere bağışladığı araçlar AK Parti'ye... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER