Boydak: Ülkemiz ekonomisine değer oluşturmaktan gurur duyuyoruz


Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Memduh Boydak, aile fertlerinin gelir vergisinde ilk 6 sırayı almasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hem ülkemiz, hem Kayseri ekonomisi için değer oluşturmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

Kayseri'de Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasında Boydak Ailesi, geleneği bu yıl da bozmadı. Boydak Ailesi üyeleri, Kayseri'de en fazla Gelir Vergisi ödeyen 10 kişilik listede 6 kişiyle yer aldı. Mustafa Boydak, Memduh Boydak, Bekir Boydak, Şükrü Boydak, Yusuf Boydak ve Hacı Boydak ile listede ilk 6'da yer alan Boydak Ailesi, 2014'te ödediği 11 milyon 738 bin lirayla, Kayseri'de 100 kişinin ödediği toplam 37 milyon 438 bin liralık Gelir Vergisi'nde yine birinciliği kimseye kaptırmadı. Ailenin ödediği Gelir Vergisi oranı yüzde 31 olarak gerçekleşti. 100 kişilik listede, Boydak Ailesi üyeleri ile birlikte toplamda 18 Boydak Holding yöneticisi yer aldı.

Boydak Holding olarak, kuruluşlarından itibaren Kayseri odaklı üretim yaptıklarını belirten Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, "Biz üreterek güçlenen bir Türkiye'den yanayız. Odağımızda daima üretim ve istihdam var. Bugün geldiğimiz noktada, bu üretim gücümüz sayesinde güçlü markalarımız ve farklı iş kollarımız ile ulusal ve küresel pazarlarda önemli bir yer edindik. Bunu yaparken, hem kişisel olarak hem de kurumsal olarak iyi vatandaş olmak önceliğimiz. Bu nedenle de her yıl vergi rekortmenleri listesinde yer almaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Hem ülkemiz hem de Kayseri ekonomisi için değer oluşturmak bizim için büyük bir gurur vesilesi" dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Boydak: Ülkemiz ekonomisine değer oluşturmaktan gurur... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER