Bulunan saç ve tırnağın anlamı ne?

Gaziantep'te polisin bir evde saç ve tırnak parçaları bulması sonrası havuz medyası 2 gündür tezvirat yapıyor. Ancak olayın aslı havuz medyasının sapkın düşüncelerinden farklı.

Bulunan saç ve tırnağın anlamı ne?

Havuz medyası, Gaziantep'te basılan bir evde, muhafaza içinde bulunan saç, tırnak parçaları ve toprak üzerinden birçok senaryo üretti. 

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin akrabalarından Ramiz Gülen'in de o evde gözaltına alınması üzerine birçok asılsız senaryo medya üzerinden yayılırken işin aslının bambaşka olduğu belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre polis tarafından basılan ev, 23 Nisan 2016'da vefat eden Cihan Şah Uysal'ın ailesinin kaldığı konut. Gaziantep'te tedavi gördüğü hastanede vefat eden Cihan Şah Uysal, nefret operasyonlarında hakkında gözaltı kararı verilen ve yurt dışında bulunan Süleyman Uysal'ın oğlu olması sebebiyle gündeme gelmiş, baba ve oğulun birbirlerini son kez bile olsa görememeleri yürekleri yakmıştı.

Ailenin, vefat eden 20 yaşındaki oğlunun son kalan hatırlarını evde sakladığı belirtilirken saç ve tırnak parçalarının da Cihan Şah Uysal'a ait olduğu, ailenin son kalan hatıraları çöpe atmaya kıyamadığı için bunları muhafaza içinde sakladığı ifade edildi. Bulunan toprağın da merhum gencin kabrine ait olduğu belirtiliyor.

Ramiz Gülen'in bu evi ziyareti sırasında gözaltına alınması üzerinden üretilen senaryolarda saç ve tırnağa gizem katma, hizmet hareketi içinde sapkın inanışlar varmış gibi gösterme çabası dikkati çekmişti.


<< Önceki Haber Bulunan saç ve tırnağın anlamı ne? Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER