Çankaya Belediyesi'nin yaz spor okullarında eğitimler tamamlandı


Çankaya Belediyesi'nin çocuklara keyifli ve yararlı bir tatil geçirmeleri için açtığı yaz spor okullarında eğitimler tamamlandı. Yaz tatilini Ankara'da geçiren çocukların spor yapabilmesi için açılan okulun gördüğü büyük ilgi hem eğitmenleri hem de belediyeyi memnun etti. Ahlatlıbel Tesisleri'nde futbol, tenis ve basketbol, Galeri Uray'da satranç, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda ise voleybol ve aikido dersleri, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü'nde yüzme derslerinin verildiği eğitimler, 4 hafta sürdü.

Eğitimin ilk günü Çankaya Belediyesi çocuklara şort, tişört, çorap ve şapkadan oluşan sporcu kiti dağıtırken son günü de 28 Eylül'de başlayacak eğitim öğretim dönemi için kırtasiye seti hediye etti.

600 ÇOCUK YARARLANDI

Branşlarında uzman antrenörler tarafından verilen eğitimde, ilgili spor dalına ilişkin temel teknik bilgileri alan 600 çocuk, ısınma hareketlerinin ardından arkadaşlarıyla birlikte spor yapmanın keyfini yaşadı. Seneye tekrar buluşmak üzere vedalaşan çocuklar, eğitim almanın ve spor yapmış olmanın kendilerine çok şey kattığını belirtti. Çocuklar kendilerine emek veren eğitimcilerini de unutmadı. Yaz Spor Okulu'nun son gününde öğrenciler, eğitmenlerine teşekkür ederek tatlı ikram etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya Belediyesi'nin yaz spor okullarında eğitimler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER