Çankaya'daki 80 parkta eskimiş tüm banklar değiştiriliyor


Çankaya Belediyesi, parkları iyileştirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Hava sıcaklıklarının eksi derecelerde seyretmesine rağmen çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, ilçede sayısı 500'e yaklaşan parkta tespit edilen eksiklikleri gideriyor. Çayyolu, Koru, Ahmet Taner Kışlalı, Yaşamkent, Mutlukent, Ümit, Dodurga ve Konutkent mahallelerindeki 80 parkta eskimiş tüm banklar değiştirilerek yenileniyor.

Daha yaşanılabilir bir kent yaratmak ve 7'den 70'e tüm Çankayalıların parklardan daha verimli yararlanabilmelerini sağlamak için yürütülen çalışmalar kapsamında, yürüyüş yollarından spor aletlerine, çocuk oyun alanlarından çöp kutularına ve bitkisel düzenlemelere kadar tüm bakım-onarım çalışmaları yapılıyor.

ZEMİN GÜÇLENDİRİLİYOR

Çankaya Belediyesi'ne bağlı Çayyolu, Koru, Ahmet Taner Kışlalı, Yaşamkent, Mutlukent, Ümit, Dodurga ve Konutkent mahallelerindeki 80 parkta eskimiş tüm banklar değiştirilerek yenileniyor. Bölgedeki 60 parkın çalışmalarını tamamlayan Belediye ekipleri, çalışmalarına bankların konulduğu zeminleri güçlendirerek başlıyor. Daha sonra banklar güçlendirilmiş zemine monte ediliyor. Yeni bankların sayısının toplamda bini bulması bekleniyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Çankaya'daki 80 parkta eskimiş tüm banklar değiştiriliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER