Çankırı'da 129 bin 917 seçmen oy kullanacak

Çankırı'da 129 bin 917 seçmen oy kullanacak

Çankırı'da 1 Kasım 26. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde 129 bin 917 seçmenin oy kullanacağı açıklandı.
1 Kasım'da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili toplantı valilik birlik salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Vahdettin Özcan, Vali Yardımcısı Fatih Yılmaz, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Feyzullah Avcı ve siyasi parti il başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Özcan, "1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi hem siyasi partilerimize hem ilimize hem de bölgemize hayırlı uğurlu olsun. Geçen seçimlerde olduğu gibi birbirimizi kırmadan hoşgörü ortamında, Çankırı'ya ve Çankırılılara yakışır bir şekilde seçimleri sonuçlandıracağız. Bizim amacımız vatandaşımızın özgür iradesinin bağımsız bir şekilde sandığa yansımasını sağlamaktır. Biz seçimin özgür ortamda eşit bir şekilde yapılmasını sağlamakla mükellefiz." diye konuştu.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü Yusuf Batak, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi hakkında bilgilendirme sunumu yaparak, toplam 129 bin 917 seçmen, 672 sandık ve 458 sandık alanı olduğunu kaydetti. CİHAN
<< Önceki Haber Çankırı'da 129 bin 917 seçmen oy kullanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER