Caroline Koç'tan duygusal paylaşım


Geçirdiği kalp krizi sonucu 21 Ocak'ta hayatını kaybeden Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, ailesine ve kendisine taziye ve başsağlığı dileğinde bulunanlara İnstagram hesabından yayınladığı mesaj ile teşekkür etti. Eşi Mustafa Koç'un bir fotoğrafı ile duygusal bir mesaj paylaşan Caroline Koç'un paylaşımı, kısa süre içinde binlerce beğeni aldı.

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Giraud Koç, eşinin ölümünün ardından İnstagram hesabından ilk kez paylaşımda bulundu.

Koç, eşinin güleryüzlü bir fotoğrafını fotoğrafının altına "Güzel temennileriniz, samimi mesajlarınız ve sitaişkar sözleriniz için ne kadar duygulandığımızı, onur ve gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Mustafa birçok insanın hayatını etkiledi, onu ömür boyunca güzel anılarımızla kalbimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Nur içinde yat Papili. Caroline, Esra, Aylin." notunu düştü. İngilizce ve Türkçe olarak yazılan mesaja kısa sürede 10 binden fazla beğeni ve onlarca yorum geldi.
CİHAN
<< Önceki Haber Caroline Koç'tan duygusal paylaşım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER