Çaykur Rizespor'dan kontenjan açıklaması

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Süper Lig'in 25. haftasında oynayacakları Beşiktaş maçında konuk taraftarın sayısı ile ilgili açıklama yaptı.

Çaykur Rizespor'dan kontenjan açıklaması

Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, "12 Mart 2016 Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı için; 2500'den fazla misafir takım seyirci kontenjanı ayrıldığına ilişkin olarak sosyal medyada asılsız haberler dolaştığı tespit edilmiştir." denilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Son iki yıldır yönetim kurulumuzun aldığı karar gereğince; Beşiktaş – FenerbahçeGalatasaray ve Trabzonspor maçlarında normal misafir takım taraftarları kontenjanı olan 832'ye ilave olarak 435 kişilik daha ek kontenjan tanınmakta ve bahse konu takımlar ile kendi sahamızda oynanan maçlarda toplam 1267 misafir takım taraftarı kontenjanı ayrılmakta; bunların dışındaki takımlar ile yaptığımız maçlarda ise 832 kişilik misafir takım kontenjanı ayrılmaktadır.

12 Mart 2016 Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor – Beşiktaş maçı için de misafir takım taraftarı için yine 1267 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Maksatlı olduğunu değerlendirdiğimiz bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Çaykur Rizespor olarak, Beşiktaş maçının önemini ve bu maçta alacağımız üç puanın bizim için taşıdığı değerin farkındayız. Diğer takımların puan sıralamasındaki yerleri ile değil, bizzat Çaykur Rizespor'umuzun başarısı ile ilgilenmekteyiz."

CİHAN
<< Önceki Haber Çaykur Rizespor'dan kontenjan açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER