Cemal Bulut'tan Sabah'ın haberine yalanlama

Havuz medyasının sancaktarı Sabah gazetesi masa başında hazırlandığı ilk okuyuşta belli olan bir haber yayınladı.

Cemal Bulut'tan Sabah'ın haberine yalanlama

AKP'ye yakınlığı ile bilinen Sabah gazetesi ve Takvim gazetesinde tek elden çıktığı anlaşılan yalan bir haber yayınlandı. 

Haberde adı geçen Cemal Bulut, yalan ve iftira dolu haber için yazılı bir açıklama yaptı. Bulut,  iş gezisinden böyle bir senaryo çıkartılmasına çok şaşırdığını belirterek "Kanlı bir  terör örgütü ile şahsımın bir araya getirilmek istenmesini anlamak mümkün değildir. Bu habere imza atan şahıslar ve gazete hakkında her türlü yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım" dedi.

İŞTE BULUT'UN O AÇIKLAMASI

Bugünkü Sabah ve Takvim gazetelerinde tek merkezden servis edildiği anlaşılan  habere imza atan gazeteci kimliğine sahip malum tetikçilerin imzasını taşıyan ,baştan aşağı iftira ve kumpas içeren "PKK'ya liste verildi"başlıklı bir haber çıkmıştır. Dünya'nın çeşitli ülkelerine ihracat yapan özel bir şirketin yöneticisi olarak , birçok kere yurtdışına iş görüşmesi yapmak üzere seyahat etmekteyim. Kuzey Irak'ta bu yerlerden birisi olup tamamen iş gezisinden böyle bir senaryo çıkartılmasına çok şaşırdığımı ifade etmek isterim.Yaklaşık 10 sene evvel yöneticiliğini yaptığım dershanenin sanki hala yöneticisi gibi gösterilmem ve  o kurumun isminin dahil edilmesi de işin başka bir yönü.Kanlı bir  terör örgütü ile şahsımın bir araya getirilmek istenmesini anlamak mümkün değildir.Bu habere imza atan şahışlar ve gazete hakkında her türlü yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı kamuoyuna saygı ile duyururum.
<< Önceki Haber Cemal Bulut'tan Sabah'ın haberine yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER