CHP Adana Milletvekili Tümer: CHP'nin projeleri taklit ediliyor

CHP Adana Milletvekili Tümer: CHP'nin projeleri taklit ediliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, CHP'nin 1 Kasım'da iktidar olmak ve vatandaşlara derin bir nefes aldırmak üzere çalıştığını söyledi.

Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar'la birlikte ilçeye bağlı Mercimek Beldesi'nde evlere ve esnafa konuk olan Zülfikar İnönü Tümer, küçük ve orta boy işletmeler ile esnaf ve sanatkarın emekli ve çiftçinin halinden anlayan tek partinin CHP olduğuna işaret etti.

Esnafa özel kredi, emekliye yılda iki maaş ikramiye, asgari ücretin artırılması gibi önemli projelerin diğer partilerce taklit edilmeye başlandığını ifade eden Tümer, "Kaynak yok diyenler, bugün bakıyoruz CHP'nin halk için halktan yana projeleriyle halkın karşısına çıkmaya çalışıyor. Bu girişim bile tek başına CHP'nin ne kadar doğru yolda olduğunu gösteriyor." dedi.

Mercimek Beldesi'nde hasta ziyareti de gerçekleştiren Tümer, mağdur durumdaki vatandaşın sorunuyla ilgilendi. Tümer, eğitim gibi sağlık sisteminin de çökmek üzere olduğuna işaret etti.

Ceyhan İlçe Başkanı Kadir Aydar da CHP'yi Ceyhan'da birinci parti yapacaklarını vurguladı. Aydar, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı projeler gerçekçidir. Har vurup harman savurmadan, ülkemizin kaynaklarını doğru kullanarak vatandaşımızın rahat nefes almasını sağlayacağız." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP Adana Milletvekili Tümer: CHP'nin projeleri taklit ediliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER