CHP'den Emniyet Müdürü Kılıç'a ziyaret


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Haydar Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay, ilçenin birçok ilden daha fazla nüfus ve yüz ölçüme sahip olmasına rağmen alınan güvenlik tedbirleri sayesinde cana ve mala karşı işlenen suçlar açısından birçok yerleşim yerinin gerişinde bulunduğunu söyledi. Yerleşim yerlerinin güvenliğinin sadece emniyet güçlerinin alacağı tedbirlerle sağlanmasının yeterli olamayacağına dikkat çeken Atakay, ilçe sakinleri ve sivil toplum kuruluşlarının da kolluk kuvvetlerinin yerleşim yerlerinin güvenliğine yönelik çalışmalara gerekli desteği vermesi gerektiğini dile getirdi.

Atakay, Cumhuriyet Halk Partisi olarak emniyet teşkilatının ilçenin huzur ve emniyetine yönelik yapacağı çalışmalara destek vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Yaklaşık 30 dakika süren ziyarette Atakay ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Kılıç'a çiçek takdim etti.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'den Emniyet Müdürü Kılıç'a ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER