CHP Elazığ il yönetiminden ETSO ziyareti


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan ile Merkez İlçe Başkanı Metin Çağlar, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret etti. Ziyarette ilin çeşitli sorunlarıyla ilgili istişarede bulunuldu.

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, ziyarette yaptığı değerlendirmede CHP'nin Türkkiye'nin önemli siyasi partilerinden biri olduğunu ifade ederek, "Mecliste ana muhalefet partisi olarak yer alan ve ülkemizin kalkınma ve gelişmesi noktasında politikalar üreten, insan hakları, demokratikleşme ve terörle mücadele konuları başta olmak üzere dış politika ve ülkemizin çağdaş dünyada hak ettiği yerde olması noktasında çok önemli çalışmaları, önerileri ve yetişmiş insan gücü olan CHP sivil toplum kuruluşlarına da çok büyük bir önem vermektedir. Bugün ilimizin sorunlarının istişare edilerek parti genel merkezine iletilmesi noktasında nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyoruz. CHP Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu memleketimizin yetiştirmiş olduğu çok değerli bir bürokrat ve siyaset adamıdır. Kendilerinin Elazığ'a olan sevgilerini ve bakış açısını biliyoruz. İlimizin her türlü sorunu için müşterek çalışma, üyelerimize ve halkımıza hizmet etme noktasında tüm siyasi partilere eşit mesafede olarak işbirliğine hazır olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum." dedi.

CHP Elazığ İl Başkanı Zeki Kaplan da yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: "Genel merkezimiz tarafından illerde özellikle ticaret ve sanayi odalarının öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerini alarak illerin öncelikli beklentilerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini değerlendiriyoruz. Ziyaretimizin asıl sebebi budur. Elazığ'la ilgili düşüncelerinizi ve mevcut durumu sizlerle istişare ettikten sonra hazırlayacağımız raporumuzu genel merkezimize ulaştıracağız. İnşallah bölgemiz ve ilimiz açısından hayırlı bir çalışma olacaktır. Katkılarınız ve güzel temennileriniz için teşekkür ediyor, şahsınızda tüm Elazığ TSO camiasına saygılarımı sunuyorum." ifadelerinde bulundu. CİHAN
<< Önceki Haber CHP Elazığ il yönetiminden ETSO ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER