CHP İl Başkanı Canpolat: Teröre inat patlama yerindeyiz


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve beraberindeki heyet, İstiklal Caddesi'nde terör saldırısının meydana geldiği alanı ziyaret etti. Burada açıklama yapan Canpolat, "Teröre inat birlikte yaşama hakkı mücadelemiz sonuna kadar kullanacağımızı, teröre rağmen bu ülkede barışı demokrasiyi ısrarlı ve karalı bir sesle söyleyeceğimizi belirtmek için buraya geldik." dedi.

Başkan Canpolat ve aralarında milletvekillerin de olduğu CHP heyeti patlama yerine karanfil bıraktı. Heyet daha sonra patlama zara gören esnafı ziyaret etti. Burada basına konuşan Cemal Canpolat, "Teröre inat birlikte yaşama hakkı mücadelemiz sonuna kadar kullanacağımızı, teröre rağmen bu ülkede barışı demokrasiyi, ısrarlı ve karalı bir sesle söyleyeceğimizi belirtmek için buraya geldik. Terör nereden gelirse gelsin bütün terör örgütlerini ve terörden besleyen anlayışları kınıyoruz." ifadelerini kullandı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bugün meydan gelen patlamalara da değinen Canpolat şunları söyledi: "Brüksel'de 3 bombanın patladığı orada da sayısı henüz belli olmamakla birlikte onlarca insanı yaralandığı ve ölenlerin de olduğunu öğrendik. Orada bu terörü yapanları da kınıyoruz. Dünyanın neresinde olursa olsun ister bunu adı Brüksel olsun ister Irak olsun ister Suriye olsun ister ülkemiz olsun, bütün terörü kınıyoruz."

CHP İl Başkanı Canpolat ve beraberindekiler, daha sonra patlama zara gören esnafı ziyaret ederek onlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Bu arada polis, aralıklarla caddede bomba uzmanı köpekler yardımıyla denetim turları yapıyor.
CİHAN
<< Önceki Haber CHP İl Başkanı Canpolat: Teröre inat patlama yerindeyiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER