CHP'li Esen: Tüm sorumlular derhal istifa etmeli


CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, başkent Ankara'da meydana gelen terör eyleminde sorumluluğu olanların tümünün derhal istifa etmesi gerektiğini söyledi.

CHP Antalya İl Başkanlığı önünde Ankara'daki patlamayla ilgili basın açıklaması yapıldı. CHP'li il yöneticilerinin yanı sıra Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ile milletvekili adaylarının ve partililerin katıldığı açıklamada konuşan Esen, ülkede işlenen cinayetlerin sorumlusunun siyasiler olduğunu söyledi. Seçmenin oy verirken, siyasilerden can ve mal güvenliğinin sağlanmasını da talep ettiğini hatırlatan Esen, bu milletin yaşananları hak etmediğini ifade etti. Türkiye'de bir katliam olduğunu ifade eden Esen, "Bu katliam sizin yönettiğiniz ülkede oldu. Sizin yapmanız gereken tek şey tüm sorumluların derhal istifa etmesidir." dedi.

Halkın, AK Parti iktidarının bu işleri çözeceğinize dair umudu ve inancı kalmadığını dile getiren Semih Esen, şöyle konuştu: "Tarihin sayfalarına kara bir leke olarak geçen bu ve benzeri katliamların gerçek yüzünü ortaya çıkarmak sizin yapabileceğiniz bir iş değildir. Halkı sükunete çağırmanıza gerek yok. Bu halk ne zaman sakin ne zaman coşkun olacağını, ne zaman susup ne zaman konuşacağını sizden öğrenecek değil. Hele hele bin yıllardır kardeşçe yaşamış bu halkın, kardeşçe yaşamayı sizden öğreneceğini hiç mi hiç sanmayın. Tüm yanlışlarınıza ve size rağmen bu halk geçmişte olduğu gibi kardeşçe yaşayacak ve tüm katliamların hesabını demokrasi ve hukuk içerisinde soracaktır."
CİHAN
<< Önceki Haber CHP'li Esen: Tüm sorumlular derhal istifa etmeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER