Cihan Haber Ajansı Gündemi


- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gülhane Askeri Tıp Fakültesi mezuniyet törenine katılacak. TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da törende hazır bulunacak. (15.30- Ankara)

- Başbakan Yardımcısı olan Tuğrul Türkeş, görevi Bülent Arınç'tan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ahmet Erdem görevi Faruk Çelik'ten devralacak. (Ankara)

GÜNCEL

- Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Sendikası, TGC'nin Cağaloğlu'ndaki binasında 'Yeni Basın Kartları Yönetmeliği' ile ilgili bir değerlendirme toplantısı yapacak. (11.00 - İstanbul)

- Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nden çıkan polis aracına düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan polis memurları ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Şanlıurfa)

- Tunceli'nin Nazimiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken PKK'nın emniyet binasına düzenlediği saldırıda şehit düşen polis memuru Ali Rıza Güneş'in cenazesi toprağa verilecek. (Nevşehir)

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Bursa İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Gürsel, Tekin basın toplantısından sonra Karacabey'e giderek domates üreticilerinin sorunlarını dinleyecek. (11.00-13.00 - Bursa)

- Heykel PTT ATM'lerinden kaybolan 285 bin TL'yi daha önce detektör ve mercek ile arayan Türk Haber Sen üyeleri, bu kez paraları 'cinci hoca' ile bulmaya çalışacak. (11.00 - Bursa)

- Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Nilüfer İlçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde çevreye aşırı şekilde gürültü yayan araçlar ile motosiklet sürücüleri üzerinde genel uygulama yapacak. (21.00 - Bursa)

DÜNYA

-Mısır'da terör suçlamasıyla yargılanan El Cezire çalışanı üç gazeteci hakkındaki kararın açıklanması bekleniyor. ( Kahire )

-Şehitleri anma ve teröre lanet mitingi New York'ta yapılacak. ( New York )

-Hükümet karşıtı binlerce kişi, yolsuzluğa karşı Kuala Lumpur'un özgürlük meydanında gösteri yapacak. ( Kuala Lumpur )

SPOR

- Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 3. Hafta maçlarına Gençlerbirliği-Kasımpaşa, Başakşehir –Bursaspor, Konyaspor-Galatasaray ve Mersin İdmanyurdu-Kayserispor maçlarıyla devam edilecek. (19.00-21.15-Ankara-İstanbul-Konya-Mersin)

CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER