Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sheraton Otel'de '4. Türk Patent Ödülleri' törenine katılacak. (11.00 - Ankara)

EKONOMİ

- Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) 83. Hesap Dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, TCMB konferans salonunda yapılacak. (14.00 - Ankara)

DÜNYA

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Türkiye - AB Karma İstişare Komitesi 34. Toplantısı'na katıldıktan sonra Türk vatandaşlarıyla bir araya gelecek. (Brüksel)

- İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif tarafından kabul edilecek.( İslamabad)

- Suudi Arabistan önderliğindeki koalisyon güçlerinin Yemen'e yönelik operasyonuyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

GÜNCEL

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AKM'de 4. Artvin Tanıtım Günleri etkinliğine katılacak. (13.30 - Ankara)

- Güvenlik Stratejileri Araştırma Merkezi'nin (GÜSAM) düzenlediği 'Sinsi Terör: Uyuşturucu' konulu panel Türkiye Barolar Birliği konferans salonunda yapılacak. (09.30 - Ankara)

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile Gürcistan arasında 'Enerji Alanında İşbirliğine Dair Anlaşma İmza Töreni' ve ardından 'Solarex-Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı Açılış Töreni'ne katılacak. (11.15/12.30 - İstanbul)

- CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, partisinin İstanbul il başkanlığında basın toplantısı düzenleyecek. (11.00 - İstanbul)

SPOR

- İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolcu Semih Şentürk, Nişantaşı Üniversitesi öğrencileri ile Kağıthane'deki Sadabad Kampüsü Doç. Dr. Cevdet Uysal Konferans Salonu'ndaki söyleşide buluşacak. (13.00 - İstanbul)

- Okan Üniversitesi öğrencilerinin oylarıyla belirlenen 'Okan Üniversitesi 2014 Spor Ödülleri' üniversitenin Tuzla Kampüsü'nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. (11.00 - Tuzla)

- Süper Lig takımlarının 27. hafta maçlarına yönelik hazırlıkları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER