Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


POLİTİKA

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli, Elazığ ve Malatya mitinglerine katılacak. (13.00/16.00/18.00 - Tunceli/Elazığ/Malatya)

- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kahramanmaraş, Gaziantep ve Hatay mitinglerine katılacak. (12.00/14.30/18.00 - Kahramanmaraş/Gaziantep/Hatay)

- Milli İttifak Liderleri Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici, "Büyük Yozgat Mitingi"ne katılacak. (17.00 - Yozgat)

- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Mardin'de Karayolları Parkı'ında partisince düzenlenen mitingde seçmenlere seslenecek. (17.00 - Mardin)

EKONOMİ

- TÜİK, Mayıs ayı 'Tüketici Fiyat Endeksi' ile 'Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'ni (Mayıs enflasyonu) açıklayacak. (10.00 - Ankara)

GÜNCEL

- İnsan Hakları Derneği'nde (İHD) bağımsız seçim gözlemciliği ve siyasal partilere yönelik hak ihlalleri için basın toplantısı yapılacak. (11.00 - Ankara)

SPOR

- Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile Galatasaray Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.30 - Bursa)

- Türkiye Basketbol 1. Ligi play off yarı final 3. Maçında Trabzon Medical Park ile Anadolu Efes, Trabzon'da karşı karşıya gelecek. (19.30 - Trabzon)

- Süper Lig takımlarının transfer çalışmaları takip edilecek. CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER