Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi


İSTANBUL (CİHAN)- DÜNYA

- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Birleşmiş Milletler'de 'Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi' temalı yüksek düzeyli etkinlikte bir konuşma yapacak. (New York)

GÜNCEL

- Konya'da uçak kazasında şehit olan Pilot Yüzbaşı Mustafa Tanış için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek.

- Konya'da şehit olan Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış ve Hava Yüzbaşı Mustafa Delikanlı için yarın Eskişehir 1. Hava Kuvvet Komutanlığı'nda tören düzenlenecek. (09.30 - Eskişehir)

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Metal Sen'in Kadın İşçiler 20. Büyük Kurultayı'na katılacak. (10.00 - Ankara)

SPOR

- Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 23. Hafta açılış maçında Kasımpaşa ile Akhisar Belediyespor Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00 - İstanbul)

- PTT 1. Lig'de 23. haftanın açılış maçında Denizlispor ile Albimo Alanyaspor Denizli Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (19.00 - Denizli)

- Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak ve zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe - Galatasaray maçının hazırlıkları takip edilecek.

- Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.

- Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası Mersin'de yapılacak ilk gün müsabakalarıyla başlayacak. (10.00 - Mersin)

- Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) İstanbul Şubesi başkanlık seçimi Levent genel merkez binasında yapılacak. (10.00 - İstanbul) CİHAN
<< Önceki Haber Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER