Cizre'de teröristler böyle görüntülendi

Cizre, İdil ve Silopi başta olmak üzere, teröristlerin son bir ayda güvenlik güçlerine yönelik saldırıları ve pusu hazırlıkları, bölgedeki insansız hava araçlarınca görüntülendi. Görüntülerde iki teröristin güvenlik güçlerine teslim olma anları da yer alıyor

Cizre'de teröristler böyle görüntülendi

İHA'lar aracılığıyla çekilen görüntülerin birinde, dörtyol ağzına getirilen iş makinesi operatörünün hendek kazması, olaydan bir gün sonra yine aynı bölgede bir iş makinesinin teröristlerce yakılması yer alıyor.

İdil'de, 5 Ağustos tarihinde çekilen bir başka görüntüde, güvenlik güçlerinin pusu attığı bölgeye gelen 2 teröristin ellerini kaldırıp güvenlik güçlerine teslim olduğu anlar bulunuyor.

Teröristlerce yol kenarında hazırlanan bombalı tuzağın patlatıldığı kareler ise 9 Ağustos tarihinde Cizre'de kaydedilirken, 14 Ağustos'ta çekilen görüntülerde, teröristler ile yandaşlarının güvenlik güçlerinin geçişini engellemek için nasıl barikat kurdukları görülüyor
Cizre'de hainler böyle görüntülendi | Samanyolu Haber

Teröristlerin 27 Ağustos'ta, Silopi'de bir araca silah yükledikleri anlar da yine İHA'lar tarafından görüntülenirken, Cizre'de kaydedilen 5 Eylül tarihli bir başka görüntüde ise teröristlerce yola döşenen bombalı tuzak, bina üzerinde siper alan teröristlerce patlatılıyor. Görüntülerde teröristler patlamanın ardından bölgeden hızla kaçıyor.

AA
<< Önceki Haber Cizre'de teröristler böyle görüntülendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER