"Çocuklar ölmesin demeye devam edeceğiz"


Cumhuriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Akın Atalay, gazete olarak her gün 'İnsanlar ve çocuklar ölmesin demeye devam edeceklerini' açıkladı.

Atalay, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, özel bir TV kanalında yayınlanan şov programına katılan bir bayanın 'sessiz kalmayın, insanlar ve çocuklar ölmesin' yönündeki çağrısından dolayı terör propagandasıyla itham edilmesini eleştirdi. Atalay, bu çağrıyı terör örgütü propagandasıyla itham etmenin toplumun delirmesinde gelinebilecek son noktaya gelindiğini gösterdiğini kaydetti.

Cumhuriyet Gazetesi olarak her gün çocuklar ve insanlar ölmesin demeye devam edeceklerini belirten Atalay'ın Twitter üzerinden attığı mesajlar şöyle: "Bir TV kanalından 'sessiz kalmayın, insanlar ve çocuklar ölmesin' diyen bir kadını, bu nedenle, terör örgütü propagandasıyla itham etmek, bir toplumun delirmesinde gelinebilecek son noktaya gelindiğini gösteriyor. Demek ki Cumhuriyet Gazetesi her gün terör örgütünün propagandasını yapıyor derken bunu kastediyorlarmış. İnsanlar ve çocuklar ölmesin demeye devam edeceğiz. Özel görevli provokatörlere duyurulur." CİHAN
<< Önceki Haber "Çocuklar ölmesin demeye devam edeceğiz" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER