Çökme operasyonuna bir yenisi daha eklendi

Kaynak Holding'e çökme operasyonu sonrası atanan kayyım hukuksuzluklara devam ederken bir yandan da holdingle ticari ilişkileri bulunan şirketlere de zulüm devam ediyor.

Çökme operasyonuna bir yenisi daha eklendi

Hukuksuzlukların yeni adresi bu kez Ufuk Kitap oldu. Şirket yaşananları sosyal medya üzerinden 'hukuksuzca el konulduğunu' açıklayarak kamuoyuna duyurdu.

Türkiye'nin en geniş yazar yelpazesi kadrosuna sahip olan Ufuk Yayınevine İstanbul Anadolu Adliyesi'ndeki 3. Sulh Ceza hakiminin kararıyla hukuksuzca kayyım atandı. Sabah saatlerinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yayınevine bir daha baskın yaptı. Kaynak Holding'e atanan geçici kayyım heyetinde olan İmran Okumuş, Sezai Çiçek, Hüseyin Yaşar, Aytekin Karahan, Ertuğrul Erdoğan, İsmail Gülen, Levent Küçük yayınevine atandı.

İşte o açıklamalar:

"23 Aralıkta şirketimize yapılan polis baskınından sonra şimdi de an itibariyle ofisimize tebligat memurları gelmiştir. Mahkemece, şirketimizde yapılan arama kararının gerekçesi Kaynak Holding ile ilişkilendirilmemizdir. Kaynak Holding ile olan ticari ilişkilerimiz, şirketimize önce arama kararını ve sonrasında da tebligat memurlarını getirmiştir. Ufuk yayınları'na an itibariyle hukuksuz olarak el konulmuştur. Kamuoyuna duyurulur."


SAMANYOLUHABER.COM

<< Önceki Haber Çökme operasyonuna bir yenisi daha eklendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER