Çölyak dernek başkanlarından Karalar'a 'farkındalık' teşekkürü


Çölyak dernek başkanları, Çölyak hastalarının tüketebileceği türden özel ekmek üreten bir fırına aracılık eden Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Adana Çölyak ile Yaşam Derneği Başkanı Maide Yılmaz, Belediye Başkanı Karalar'ın, Adana'da bir ilki gerçekleştirerek Çölyak hastalarının tüketebileceği türden özel ekmek imal edebilecek bir fırına öncülük ettiğini söyledi. Dernek Başkanı Yılmaz, Belediye Başkanı Karalar'ın oluşturduğu bu farkındalığa teşekkür etmek için Türkiye genelindeki dernek başkanlarının katılımıyla bir araya geldiklerini bildirdi.

Adana Çölyak ile Yaşam Derneği Başkanı Maide Yılmaz'ın koordinatörlüğünde Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya İzmir Ege Çölyak Dernek Başkanı Vahdet Yanık, Antalya Çölyak Dernek Başkanı Sulbiye Şahinler, İzmit Çölyak Dernek Başkanı Nesrin Atar, Van Çölyak Dernek Başkanı Sibel Yıldızbaş, Bursa Çölyak Dernek Başkanı Yusuf Altay, Elazığ Çölyak Dernek Başkanı Salih Yenisu ve Şanlıurfa Çölyak Dernek Başkanı Hasan Doğan katıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber Çölyak dernek başkanlarından Karalar'a 'farkındalık'... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER