Çorum'da 5 kişinin öldüğü kaza güvenlik kamerasında


ÇORUM (CİHAN)- Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Kırıkkale - Sungurlu karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Kırıkkale'den Sungurlu yönüne ilerlemekte olan ve Baktat Tesisleri önünde lastiği patlayan ismi henüz öğrenilemeyen sürücünün kullandığı 19 EE 631 plakalı otomobil kontrolden çıkarak karşı yöne geçen otomobil Murat İstanbullu (65) idaresindeki kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil daha sonra ise Necmettin Damar (51) yönetimindeki TIR'la çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 5 kişi hayatını kaybetti.

Kazada, otomobildeki 5 kişiden Erol Kaya (22), Burak Emrali (21) ve Aykut Tıknazoğlu (22) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cenazelerin Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, kimlikleri belirlenemeyen kişilerin isimlerinin tespitine çalışıldığı ifade edildi.

Kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

ÖLEN TRT MUHABİRİNİN KARDEŞİ ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre kazanın ardından haber için olay yerine giden TRT muhabiri Cahit Emralı, ölen şahıslardan birinin kardeşi olduğunu öğrenince şoka girdi. Kaza yerinde kardeşinin cesedini gören Emralı, fenalık geçirdi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN
<< Önceki Haber Çorum'da 5 kişinin öldüğü kaza güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER