Davutoğlu: Hain kumpaslara karşı en iyi cevap seçim sandığından çıkacak


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "7 Haziran sonrası azdırılan terör, iç dış kumpaslar, ülkemiz üzerinde yapılan plan projeler var. Hain kumpaslara karşı verilecek en iyi cevap seçim sandığından çıkacak sonuç olacak. Sonuç da istikrardır inşallah." dedi.

Gaziantep Sivil Toplum Buluşması Programı'na katılarak, burada konuşan Ahmet Davutoğlu, "Son 13 yılda iş gücümüz 8 milyon 541 bin kişi artarken istihdamımızda ise 7 milyon 752 binlik bir artış oldu. Sigortalı sayımız 12 milyondan 21 milyona çıktı. 2002'de 184 lira olan asgari ücreti yüzde 383 artışla bin liraya biz yükselttik, seçimden sonra bin 300 liraya yükseltiyoruz." diye konuştu

Gaziantep'in Suriye'deki krize rağmen halen Ortadoğu'nun yükselen yıldız şehirlerinden biri olduğunu belirten Davutoğlu, şöyle devam etti: "Bunda Gaziantepli iş adamlarımızın girişim gücü ile işçilerimizin alın terlerinin payları var. Gaziantep cesur, gayretli girişimcisiyle, çalışkan işçisiyle kendi iç dinamiklerini harekete geçirdi, kalkınma başarısını gösterdi. Gaziantepliler sizlerle iftihar ediyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah büyük başarılarınızla sadece biz değil bütün dünya size gıpta edecek."

Davutoğlu, 1 Kasım seçimlerinin çok önemli oludğuna işaret ederek, şöyle dedi: "7 Haziran sonrası azdırılan terör, iç dış kumpaslar, ülkemiz üzerinde yapılan plan projeler var, bunların bertaraf edilmesi için her platformda çalışıyoruz. Hain kumpaslara karşı verilecek en iyi cevap seçim sandığından çıkacak sonuç olacak. Sonuç da istikrardır inşallah."

Gaziantep'in, Suriyelilere yıllardır sergilediği kardeşliğin her türlü takdirin üzerinde olduğunu kaydeden Başbakan Davutoğlu, "Avrupa bunu yeni farkediyor, dünya yeni farkediyor. Türkiye'nin, Gaziantep'in, bütün mücavir illerin gösterdiği fedakarlığı yeni yeni anlıyorlar. Onlar yeni fark etseler de biz bu kardeşliği tarihin derinliğinden aldık, kıyamete kadar götürecek, her mazluma, her masuma sahip çıkacak vicdanlı tavrımızı sürdüreceğiz. Gaziantepli insanımız göçmen kardeşlerimize karşı yüksek bir insani erdem örneği sergilemiş, misafirperverlikte bir fazilet tarihi yazmıştır." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Davutoğlu: Hain kumpaslara karşı en iyi cevap seçim... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER