Claudia Roth'un Taksim'de ne işi var?

Türkiye'de gerginlik yaşanan her dönemde ortaya çıkan Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'un Gezi Parkı eylemlerine katılması Alman seçmenin tepkisini çekti.

Almanlar Roth'u sorguluyor

Yeşiller Partisi  Eşbaşkanı Claudıa Roth'un Türkiye'deki eylemlere destek vermek üzere İstanbul'a gelmesi ve biber gazından etkilendiğini gösteren resimlerinin medyaya servis edilmesi Alman vatandaşların tepkisini topladı. Birçok okur, Almanya gündeminde başta Yeşiller Partisini ilgilendiren konular varken, Roth'un Türkiye'de ne aradığını sorguladı. 

Türkiye'de gerginlik yaşanan her dönemde ortaya çıkan Alman Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Claudia Roth'un Gezi Parkı eylemlerine katılması Alman seçmenin tepkisini çekti.

Birçok Alman vatandaşı, Almanya gündeminde başta Yeşiller Partisi'ni ilgilendiren konular varken, Roth'un Türkiye'de ne aradığını sorguladı.

Alman Focus Online 'Allah aşkına Claudia Roth'un İstanbul'da ne işi var?' başlığı ile bazı okuyucuların görüşlerine yer verdi. 

Ardından Alman okuyuculardan Roht'a birbirinden sert yanıtlar geldi.

Jenny Repanic adlı bir başka  okuyucu ise Roth'un Türkiye'de gözaltına alınması gerektiğini belirtti.

"Hangi siyasi aciliyetten dolayı Roth başka bir ulusta yaşanan mücadeleye destek veriyor" sorusunu soran Hartmurt Kasper adlı okuyucu ise Roth'u anlamakta güçlük çektiğini belirtti.

İstanbul'da eylemcilere karşı tedbir alındığı bir zamanda Roth'un Gezi parkında olma hakkı olmadığı görüşünü savunan Gerd Stanhoehner de Almanya'daki sel felaketini hatırlattı ve 'Roth kendi ülkesinde yaşanan sel felaketine gitmeliydi Mağdura el uzatıp yardım etmek yerine başka işlerle uğraşıyor' dedi.

SAMANYOLUHABER.COM


<< Önceki Haber Claudia Roth'un Taksim'de ne işi var? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER