DÜZELTME-"Asıl paralel devlet Güneydoğu'da kuruldu"


Sayın abonemiz;

"Asıl paralel devlet Güneydoğu'da kuruldu" başlıklı haberde BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler'in soyadı sehven Şendiller olarak yer almıştır. Haberimizi düzelterek yeniden servis ediyoruz.



Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, PKK'nın İmralı ve Kandil'den aldıkları talimatlarla Güneydoğu'da vergi daireleri, asker alma daireleri, halk mahkemeleri adıyla mahkemeler oluşturduğunu yani Güneydoğu'da fiilen paralel bir devlet kurulduğunu söyledi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler beraberinde partisinin Nevşehir İl Başkanı Şerafettin Karataş ile birlikte Mard?n'?n Dargeçit ilçe?inde PKK'lı oldukları iddia edilen kişilerce bıçaklı ve silahlı saldırı sonrasında yaşamını yitiren inşaat işçisi 56 yaşındaki Kürşat Metin'in Nevşehir'in Kozaklı ilçesindeki evine taziye ziyaretinde bulundu. Şenliler ve beraberindeki heyet, eve gelişinde merhumun kardeşi Feridun Metin ve aile yakınları tarafından karşılandı.
Taziye ziyaretinde Kur'an-ı Kerim okunması sonrasında konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Kozaklılı şehidin ülkemizin bir bölgesinde çalışanların can, mal güvenliği kalmadığının ispatı olduğunu söyledi.
Başbakanın, Diyarbakır'daki parti kongresinde Kobani'ye selam gönderirken, cumhurbaşkanının ondan 15 gün evvel "Kobani'deki PYD neyse PKK'da o dur" dediğini hatırlatan Şenliler " Sayın Cumhurbaşkanının "PYD eşittir PKK" demesinin ardından Başbakanın selam göndermesi sonrasında cesaret alan bölücü terör örgütü yanlıları Kırşehir'den, Yozgat'tan, Kozaklı'dan, Sivas'tan gidip orada ekmek peşinde koşan, rızkını helal yolda kazanmak için uğraşan vatan evlatlarına hayat hakkı tanımadığının göstergesidir. Bu ülkenin doğusunda, batısında, güneyinde her tarafında çalışarak rızkını kazanan Kürt kökenli vatandaşlarımıza ne Kozaklı'da, ne Yozgat'ta, ne Aydın'da, ne İstanbul'da hiç kimse ötelememiştir. Böyle bir hadise yoktur. Ancak Kozaklılı bir vatandaşımız rızkının peşinde koşup tehditlere aldırış etmediği için evinin içinde katledilmiştir. Bunu çok iyi anlamak ve düşünmek gerekir." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber DÜZELTME-"Asıl paralel devlet Güneydoğu'da kuruldu" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER