MEB Kasım 2013 öğretmen atamaları sonuçlarına ulaşmak için tıklayın

ÖSYM KPSS Yerleştirme Sonuçları Öğren 28 Kasım. Kasım ayı atama sonuçları açıklandı Sorgulama Ekranı burada

MEB Kasım 2013 öğretmen atamaları sonuçlarına ulaşmak için tıklayın

Kasım ayı atama sonuçları açıklandı 2013 Kasım Ayı  750 öğretmen ataması sonuçlar açıklandı. Tercih sonuçları açıklandı. Atama ve Görevlendirme Sonuçları Kasım ayı 750 öğretmen ataması sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
 
MEB 2013 KASIM AYI ÖĞRETMEN ATAMALARI SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI  
 
 
750 öğretmenin atama sonuçları açıklandı
 
MEB, bugün 750 kişi olarak ilana çıktığı öğretmen atama sonuçlarını açıkladı. Yapılan açıklama sonrasında 750 kontenjanın tümüne atama yapılmamıştır. 701 kontenjana atama yapılabilmiştir. 49 kontenjan ise boş kalmıştır. 

ÖSYM'den yapılan açıklama şu şekilde :

Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumlarına öğretmen olarak atanmak üzere, 20-26 Kasım 2013 tarihleri arasında müracaat eden adayların başvuruları elektronik ortamda alınmıştır.
 
 Başvurusu onaylanan adayların KPSSP10 ve KPSSP121 puanı, hizmet süresi, millilik dereceleri ve tercihleri dikkate alınarak bilgisayar ortamında değerlendirilmesi yapılmıştır.
 
Değerlendirme sonucuna göre, İlk Atama 693, Açıktan ve Kurumlar Arası Yeniden Atama 7, Milli Sporcuların Beden Eğitimi Öğretmenliğine atanması 1 olmak üzere toplam 701 öğretmen adayının ataması elektronik ortamda gerçekleştirilmiştir.
 

<< Önceki Haber MEB Kasım 2013 öğretmen atamaları sonuçlarına ulaşmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER