Zirve, GUSAF ile Bilimsel Faaliyet Protokolü imzaladı

Zirve Üniversitesi ile Güneydoğu Uluslararası Sağlık Federasyonu (GUSAF) arasında ortak bilimsel faaliyet protokolü imzalandı.

Zirve, GUSAF ile Bilimsel Faaliyet Protokolü imzaladı

Zirve Üniversitesi ve GUSAF işbirliğini güçlendirme amaçlı imzalanan protokol gereği taraflar ortak bilimsel faaliyetlerde bulanacaklar. İki kurum, birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı makale ve bildiri çalışmalarını hayata geçirecekler. 

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, imzalan protokolle birlikte bilimsel alanda faaliyetlerin hız kazanacağını belirtti ve memnuniyetini dile getirdi. Kısa; “Zirve Üniversitesi olarak bilimsel çalışmaları her zaman destekliyor ve önemsiyoruz. GUSAF ile imzaladığımız bilimsel faaliyet protokolünün faydalı bilimsel çalışmaların önünü açacağına inanıyorum.” dedi.

GUSAF yönetim kurulu başkanı Uz. Dr. Mustafa Çevik; “Güneydoğu için oldukça önemli bir yere sahip olan Zirve Üniversitesi’yle imzalanan bu protokol kapsamında iki kurumun işbirliğinde gerçekleşecek olan önemli bilimsel çalışmaların temelini attık. Ülkemiz ve bölgemiz için önemli çalışmaların iki kurum işbirliğinde gerçekleşeceğine olan inancım tam.” yorumunda bulundu. 

<< Önceki Haber Zirve, GUSAF ile Bilimsel Faaliyet Protokolü imzaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER