İlk haber geldi : Okullar 1 gün tatil

Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği yönünde haberler gelmeye başladı.

<b>İlk haber geldi :</b> Okullar 1 gün tatil

Alınan bilgiye göre, Konya ve çevresinde dün başlayan kar yağışı, yer yer etkisini sürdürüyor. Yüksek kesimlerde bulunan yerleşim birimlerindeki yağış ise yaşamı olumsuz etkiliyor.

TÜRKİYE'NİN DÖRT BİR YANINDAN KAR MANZARALARI İÇİN TIKLAYIN

Konya'yı Aksaray, Ankara, Afyonkarahisar gibi illere bağlayan çevre yollarının bazı bölümlerinde gizli buzlanma olduğu, araç sürücülerinin dikkatli olmaları gerektiği bildirildi. Konya-Antalya kara yolu Alacabel mevkisinde ise kar yağışının aralıklarla devam ettiği, araçların zincirsiz geçişine izin verilmediği belirtildi. Kar yağışının etkisini artırarak sürdürdüğü Ahırlı ilçesinde ise bağlı köy yollarında ulaşımın güçlükle sağlanması, kent merkezinde görüşün düşmesi nedeniyle ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi. Bozkır ilçesinde de yaklaşık 3 saattir elektriklerin kesik olduğu öğrenildi. İlçeye bağlı belde ve köylerdeki ilk ve orta dereceli okullar bir gün tatil edildi. Merkezdeki okullarda ise eğitim devam ediyor. BURSA'NIN ORHANELİ İLÇESİNDE OKULLARDA EĞİTİME YARIN ARA VERİLECEK Bursa'nın Orhaneli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullarda eğitime yarın ara verileceği bildirildi. Orhaneli Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, ilçede etkili kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın itibariyle bir gün ara verilecek. AA
<< Önceki Haber İlk haber geldi : Okullar 1 gün tatil Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER