Sahibinden yapılan dikkat çekici ilan!

Sahibinden yapılan ilginç bir ilan... Sahibinden devren satılık market! İşte sahibinden gelen dikkat çekici ilanın detayları...

Sahibinden yapılan dikkat çekici ilan!

Sahibinden.com son zamanlarda ilginç ilanlarıyla dikkat çekiyor. Fakat bu sefer ki gayet normal bir ilan ama normal bir sahibinden inanının da ilginç yönleri vardır onu görmeye çalıştık. Sahibinden devren satılık market!

Sahibinden devren satılık marketin dikkat çeken yanı ise gerçek fiyatının hemen hemen yarısı fiyat biçilmesi. Fiyatı görenler ilk başta '' Patron çıldırmış olmalı!'' demekten kendilerini alamıyorlar. Ama sonradan anlaşılıyor ki sahibinden.com'un ''acil acil'' kategorisinden satılığa sunulmuş market. Bu da market sahibinin işleri büyüteceği ve bunun için acilen satmak istediği anlaşılıyor. Yeni iş olarak kabzımallık yapacağı da tahminler arasında çünkü manav reyonundaki düzen market sahibinin meyve-sebzeye olan ilgisinin göstermekte.

Sahibinden satılık marketin sahibinden.com'daki fiyatı 199.999 lira olarak belirlenmiş. Görenler ilk bakışta neden 200.000 değil de 199.999 lira diye düşünmekten alamıyor. Sonradan bunu da market sahibinin satış stratejisi olduğunu anlayıp kurnazlığına veriyorlar. Sahibinden satılık marketin İstanbul Zeytinburnu'nda. 220 metrekareden 3 katlı. 2 dış cephesi manav olması marketi oldukça cazip hale getiriyor. 

Sahibinden devren satılık market gayet düzenli ve ticari açıdan kaygısı olmayan bir işletmeye benziyor.  Her şey güzel ve düzenli ve oldukça büyük market  yarı fiyatına satılmaya çalışılıyor. Market sahibi olmak isteyenlerin bu markete sahip olmak için girişimde bulunması akıllıca bir davranış olur.

Haberdar
<< Önceki Haber Sahibinden yapılan dikkat çekici ilan! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER