Orka banyo ile masallar diyarına yolculuk

Banyolara eğlenceyi ve hayal gücünü getiren musluk ile Orka Banyo çocukları da unutmuyor.

Orka banyo ile masallar diyarına yolculuk

Banyolara eğlenceyi ve hayal gücünü getiren pinocchio  musluk ile ORKA Banyo çocukları da unutmuyor. ORKA Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı'nda profesyonellerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Benzersiz tasarımlara sahip modüler banyo mobilyaları üreterek, her yaşa ve mekana hitap eden serileri ile banyolara inovatif yorumlar getiren ORKA Banyo, birbirinden şık yirmiye yakın farklı tasarımdan oluşan zengin modelleri ile 26. UNICERA Fuarı'nda profesyonellerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.ORKA Banyo, PİNOCCHİO musluk detayı ile masal tadında banyolara imza atıyor. 

"ORKA Banyo çocuklara suyu ve banyoyu sevdirmenin yolunu ararken PİNOCCHİO ile karşılaştı ve masallar diyarına yolculuğa çıktı. "Hayal gücü evde başlar" sloganıyla banyo mobilyalarını PİNOCCHİO ile süsledi..." Bruno Negri'nin özel tasarımı olan PİNOCCHİO musluk, fonksiyonellikle tasarımı bir arada sunuyor. Çocukların banyoda geçirdiği zamanı eğlenceye çeviren masal kahramanı ile el yıkama ritüeli keyfe dönüşüyor. 

Banyo mobilyalarında bütünsellik yaklaşımı ile ürünlerini müşterilerine sunan ORKA Banyo, evin en kişisel alanlarından biri olan banyolarda yenilikçi bakış açısını benimsiyor. Banyo mobilyaları sektörünün lider markalarından ORKA Banyo, üstün teknolojisi ve Ar-Ge çalışmalarıyla inovasyona ve sürdürülebilirliğe verdiği önemi ürünlerine yansıtıyor. Birinci sınıf kaliteli malzemeleri, 20 yılı aşkın deneyimi ve el işçiliği ile sıra dışı tasarımlara dönüştürerek müşterilerine hızlı ve pratik çözümler sunuyor. Ahşabın sıcaklığını banyolara taşıyarak özgün çizgileri yansıtan ORKA Banyo, sektöründe liderliğini ve büyümesini sürdürürken, her yıl yenilediği konsepti ile tüketicilerin tercihi olmaya devam ediyor. 


<< Önceki Haber Orka banyo ile masallar diyarına yolculuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER