Emniyet müdürünü sokak ortasına dövüp sosyal medyada yayınladı, serbest kaldı

Samsun'da KHK'yla ihraç edilen 3'cü sınıf Emniyet Müdürü Güvenç Erdoğan'ı döven, kalabalık içinde aşağılayan küfür eden ve kameraya çekip sosyal medyada yayınlayan Ramazan Ç. adlı şahıs serbest kaldı!

SHABER3.COM

Olay, Samsun'un İlkadım İlçesi'nde bulunan 19 Mayıs Mahallesi'nde dün meydana geldi. 

Samsun-Çarşamba Havalimanı Şube Müdürü görevinde bulunan ve Hizmet Hareketi'ne yönelik soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen 3'cü sınıf Emniyet Müdürü Güvenç Erdoğan, Ramazan Ç. adlı bir kişi tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü. 

Emniyet müdürünü dövüp küfreden Ramazan Ç.'yi gözaltına alınırken, meslekten ihraç edilen eski müdür Güvenç Erdoğan'ı da ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderdi. 

SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

Bu arada kavga görüntüsünü Ramazan Ç.'nin tanıdıklarının sosyal medyaya yükledikleri, ancak bir süre sonra bunların yayından kaldırıldığı belirtildi.

Ramazan Ç., polise verdiği ifadede Güvenç'ten kendisini Kosova'ya götürmesini istediğini aksi takdirde ailesinin zarar görmekle tehdit ettiğini iddia etti. 

EMNİYET MÜDÜRÜNÜ DÖVDÜ, SERBEST BIRAKILDI

Güvenç Erdoğan ise Ramazan Ç.'nin çağırdığını ve kendisini daha önce görev yaptığı Kosova'ya göndermek istediğini belirtmesi üzerine yanına gittiğini iddia etti. Erdoğan'ın hastanede ki tedavisinin devam ettiği öğrenilirken, Emniyet Müdürü Güvenç Erdoğan'ı sokak ortasında döven ve gözaltına alınan Ramazan Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede savcılık tarafından serbest bırakıldı.


<< Önceki Haber Emniyet müdürünü sokak ortasına dövüp sosyal medyada... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER