Esnaf ve Sanatkârlar Derneği: Vaatlerin takipçisi olacağız


Esnaf ve Sanatkârlar Derneği (ESDER) Genel Başkanı Mahmut Çelikus, dernek olarak verilen vaatlerin ve yeni anayasayla birlikte yeni reformların takipçisi olacaklarını belirtti.

ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus 1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Öncelikle 1 Kasım Genel Seçimlerinin milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçimi büyük bir yükselişle tamamlayan AK Parti'yi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ediyorum. Seçim sonuçlarıyla birlikte anlık olarak dolar ve Euro'da düşüşler başladı. Bunu faiz oranlarının da takip edeceğini umuyoruz. ESDER olarak temennimiz bu iyimser tablonun devam etmesi yönündedir. Bizleri daha çok mutlu eden seçim sonuçlarının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun, 'AK Parti değil, Türkiye kazanmıştır' diyerek yaptığı mütevazi ve tüm milleti kucaklayan açıklamasıdır. Yarın itibariyle tek partili iradeli bir Türkiye ile birlikte piyasaların daha iyimser şekilleneceğini umuyoruz. Bununla birlikte Esnaf ve sanatkarlar Derneği olarak verilen vaatlerin takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Yeni anayasayla birlikte yeni reformlarla milletimizin kanayan yaralarına merhem olacak gelişmelerin beklentisi içinde olacağımızı belirtmek isterim. Genel Seçimlerin tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Esnaf ve Sanatkârlar Derneği: Vaatlerin takipçisi olacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER