ETSO Başkanı Alan: Elazığ Belediyesi ilin kalkınma ve gelişmesinde lokomotif

ETSO Başkanı Alan: Elazığ Belediyesi ilin kalkınma ve gelişmesinde lokomotif

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti. Alan, Başkan Yanılmaz'a belediye çalışmaları ve hizmetleri için teşekkür etti.

ETSO Başkanı Alan, Elazığ Belediyesinin ilin kalkınma ve gelişmesinde lokomotif olduğunu belirterek şunları kaydetti: "İlimizin başta trafik yoğunluğunun azaltılması noktasındaki radikal kararları, bazı iş kollarını il dışındaki modern alanlara taşımaları, ilin yeni sanayi alanlarına kavuşması için Elazığ'ın 1/100.000 ölçekli yeni imar planı çalışmaları, modern ve Elazığ'a yakışır sosyal alan çalışmaları bu şehrin modern imajına katkı sağlayacak ve Elazığ bulunduğu coğrafyada gıpta ile bakılan bir il olacaktır. Ben bu anlamda sayın başkanımıza kurumlar arası işbirliği ve diyaloğu esas alarak yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. 2016 yılı bu anlamda Elazığ için çok büyük önem taşıyor." dedi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Alan'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Elazığ'ı her zaman ifade ettiğim gibi istişare ve tüm kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerimizin katılımı ile oluşturulacak ortak akıl ile yöneteceğiz. Hizmet dönemimiz içerisinde hep bu prensiple hareket ettik. Hizmetlerin toplum tarafından kabul görmesi ve desteklenmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ilimiz için çok önemli bir kurumdur. Sayın Başkanın, ilimiz açısından önemli olan her konudaki girişimi ve gayretlerini biz Belediye olarak desteklemeye devam edeceğiz. Elazığ'ın kalkınması, gelişmesi ve işsizlik sorunun çözümü özel sektör girişimleriyle ancak mümkündür. Belediye Başkanı olarak bir kez daha altını çizerek söylüyorum kapımız 24 saat iş dünyasına açıktır. Elazığ'ı hep birlikte ancak bir yerlere taşıyabiliriz." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber ETSO Başkanı Alan: Elazığ Belediyesi ilin kalkınma... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER