'Ford Otosan'da çalışan işçinin kızıyım, Ford, babamın hakkını ver'


Eskişehir'in İnönü ilçesindeki Ford Otosan fabrikasında iş bırakma eylemini sürdüren işçilerden birinin 5 yaşında küçük kızı, 'Ben Ford Otosan'da çalışan bir işçinin kızıyım şimdi göreceksiniz, Ford Otosan babamın hakkını ver, Ford Otosan babamın hakkını ver" diyerek babasına sosyal medyadan destek verdi.

Eskişehir'in İnönü İlçesinde kamyon ve çekici üretimi yapan Ford Otosan fabrikasında dün sabah saatlerinde başlayan iş bırakma eylemi, 2. gününde de devam ediyor. Dün 08.00-18.00 vardiyasına gelen işçiler sabah saat 11.00'den itibaren, 'ücretlerinde iyileştirme yapılması' ve 'Türk Metal Sendikası'nın Ford fabrikasından çıkması' talepleriyle fabrika bahçesinde iş bırakma eylemi başlatmıştı.

MİNİK KIZDAN BABASINA DESTEK

İş bırakma eylemi bugün de devam etmekte. Sabah saatlerinde çadırlar kurulmaya başladı. Bu arada sosyal paylaşım sitesinde, Ford Otosan fabrikasında iş bırakma eylemini sürdüren işçilerden birinin 5 yaşındaki küçük kızı babasına destek vermek için' Ben ford otosanda çalışan bir işçinin kızıyım şimdi göreceksiniz, ford otosan babamın hakkını ver, ford otosan babamın hakkını ver." ifadeleriyle babasına destek verdi. Küçük kızın babasına destek olması sosyal medyadaki izlenme rekorlar kırıyor. CİHAN
<< Önceki Haber 'Ford Otosan'da çalışan işçinin kızıyım, Ford, babamın... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER