Gaye Usluer: Demokrasiye olan inancımızı kaybetmeden mücadele edeceğiz


CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Gaye Usluer, demokrasiye olan inançlarını kaybetmeden mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.

1 Kasım seçimleri sonrası teşekkür ziyaretlerine CHP il ve merkez ilçe örgütlerinden başlayan Gaye Usluer, Eskişehir il başkanlığı, Odunpazarı ve Tepebaşı ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri ve kadın kollarıyla bir araya gelen Usluer, 7 Haziran ve 1 Kasım seçim sonuçlarının değerlendirildi. Usluer, CHP'nin her iki seçimde de 3 milletvekili elde etmesinin kolektif başarı olduğunu ifade etti.

1 Kasım'da olağanüstü koşullarda bir seçim yaşadıklarını vurgulayan CHP Eskişehir Milletvekili, demokrasiye olan inançlarını kaybetmeden mücadele etmeye devam edeceklerini, 2019'daki yerel ve genel seçimlerde birinci parti olmayı hedeflediklerini kaydetti. Haftanın en az 3 günü Eskişehir'de olacağını kaydeden Usluer, amacının parti örgütleriyle ve CHP'li belediyeler ile birlikte çalışarak partisini iktidara taşımak olduğunu vurguladı. CİHAN
<< Önceki Haber Gaye Usluer: Demokrasiye olan inancımızı kaybetmeden... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER