Gazeteciye kızdı: F..'cü gibi konuşuyorsun

Erdoğan'a Türkiye'den Suriye'ye gönderilen silahlar soruldu. Erdoğan gazeteciyi 'F...'cü gibi konuşuyorsun' diyerek azarladı.

SHABER3.COM

Tayyip Erdoğan, 2018'in ilk yurtdışı ziyaretini Fransa'ya yaptı.
Burada Fransız Cumhurbaşkanı Macron ile gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan'a Türkiye'den Suriye'ye gönderilen silahlar (MİT eliyle yasadışı olarak IŞİD ve El Nusra'ya verilen silahlar) sorulduğunda Erdoğan gazeteciyi azarladı. Tayyip Erdoğan "gazeteci gibi değil F...'cü gibi konuşuyorsun" dedi. Erdoğan "Sen bana bu soruyu soruyorsun da ABD'nın gönderdiği 4 bin TIR'ı niye sormuyorsun" dedi. 

Macron da "Suriye'ye silah gönderilme meselesi bence olabilir" diye konuştu

Diyalog şöyle gelişti:
Fransız gazetecinin sorusu: Terörle mücadelede size güvenilir mi? Suriye’de savaşan gruplara silah göndermediniz mi? 2014 Ocak ayında kamyonlar sınırda bulunmuş ve içinde silah bulunmuştur bu konuda ne diyorsunuz?

Erdoğan: Suriye’ye kim silah gönderdi? 

Gazeteci: MİT'e ait TIR'larda silahlar bulundu.

Erdoğan: Sen F... ağzıyla konuşuyorsun?

Gazeteci: Ben gazeteci gibi konuşuyorum

Erdoğan: F... ağzıyla konuşuyorsun. O operasyonları yapanlar F.'nün savcılarıydı ve onlar şimdi hapiste. İstihbarat teşkilatlarının bu tür operasyonlara yönelik yetkileri hakları vardır. Sen bana bu soruyu böyle soruyorsun da ABD'nin Suriye'ye gönderdiği 4 bin tır silahı niye sormuyorsun? F... ağzıyla konuşmamayı öğrenin.
<< Önceki Haber Gazeteciye kızdı: F..'cü gibi konuşuyorsun Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER