Benim diyen yapabilir mi?

İngiliz kar sanatçısı Simon Beck'in Norveç'in Nordfjord şehrindeki kayak merkezi yakınlarında kar üzerinde çizdiği eser, görenleri hayran bırakıyor.

Benim diyen yapabilir mi?

Nordfjord şehrinin tanıtımı için dört kısa film projesi tasarlayan Flash Studio bunun için dört sanatçıyı Nordfjord kentine davet ederek şehirden esinlenip birer sanat eseri yapmalarını istedi. 


Proje Yönetmeni Sindre Kinneröd bu sanatçılardan biri olan dünyaca tanınmış  kar sanatçısı Simon Beck'in gerçekleştirdiği eserin filmini çekerken eserin güzelliğine inanamayan bir yolcu uçağı pilotunun geri dönüp eserin üzerinde bir tur attıktan sonra tekrar yoluna devam ettiğini söyledi.

Gerçekleştireceği esere şehirde dolaşarak esin kaynağı arayan İngiliz sanatçı kayak merkezi yakınlarında bir alanda kar üzerinde 12 saat yürüyerek inanılmaz güzellikte, bir o kadar da zor olan eserini gerçekleştirmeyi başardı.

İngiliz kar sanatçısı Simon Beck 200 metre çapındaki eserini gerçekleştirirken sadece ayağında kar ayakkabıları, elinde bir pusula ve belleğini kullandı.



<< Önceki Haber Benim diyen yapabilir mi? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER