Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı


Tunceli'de geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pertek ilçesinde güvenlik güçleri tarafından geçtiğimiz günlerde bazı evlere eş zamanlı düzenlenen operasyonda M.E., Ö.E. ve S.K. gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüştü.

Gözaltına alınanlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan ifadelerinin ardından tutuklanma gerekçesiyle Pertek Savcılığı'na sevk edildi. Savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 3 kişiden Ö.E. serbest bırakılırken, M.E. ve S.K. 'Örgüte üye olma' gerekçesiyle tutuklandı. Tutuklanan 2 kişi Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Tunceli'nin Pertek ilçesinde gözaltına alınan ve tutuklanan şahıslarla ilgili Tunceli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "25.01.2016 günü ilimiz Pertek ilçesinde 3 şahsa yönelik yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan şahıslardan ikisi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, bir şahıs ise adli kontrol kararıyla salıverilmiştir. İlimizde terörist unsurlara yönelik düzenlenen operasyonlara devam edilmekte olup; güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir."
CİHAN
<< Önceki Haber Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si tutuklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER