4. kattan betona düştü, burnu bile kanamadı!

Çorum'da dördüncü kattan düşen 2 yaşındaki çocuğun burnu bile kanamadı. Korkudan baygınlık geçirdiği belirtilen çocuk, hastanede müşahede altına alındı.

4. kattan betona düştü, burnu bile kanamadı!

Olay, Bahçelievler Mahallesi'ndeki 5 katlı bir apartmanın 4. katında meydana geldi. Gülşen Nur Gezer isimli 2 yaşındaki çocuk, evin balkonunda oyun oynadığı esnada demir korkulukların üzerine çıktı. Dengesini kaybeden küçük kız dördüncü kattan beton zemine düştü. 

Olayı fark eden çocuğun annesi hemen aşağıya indi. Kızını baygın gören anne fenalık geçirirken olayı gören vatandaşlar 112 Acil ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gezer'i Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Acil serviste ilk müdahale yapılan küçük kızın hiç bir şeyi olmadığı fark edildi. Doktorlara Gezer'in dördüncü kattan düştüğü belirtilince çocuğun burnunun bile kanamadığını söyleyen doktorlar olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Vücudunun röntgeni çekilen Gezer'in her hangi bir yerinde de kırık ya da ezilmenin de olmadığı ortaya çıktı. 

Hastane yetkilileri ise kızın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek ilk anda korkudan sadece baygınlık geçirdiği aktarıldı. Küçük kız olası bir duruma karşı müşahede altında tutuluyor.

CİHAN
<< Önceki Haber 4. kattan betona düştü, burnu bile kanamadı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER