Alkol komasına giren kız sokak ortasında bayıldı

3 liseli kız alkol alemi yaptı.Kızlardan biri komaya girdi ve sokak ortasında düşüp bayıldı.

Alkol komasına giren kız sokak ortasında bayıldı

Bursa’da, sokak ortasında alkol alan liseli kızlardan biri komaya girdi. Dakikalarca yerde baygın vaziyette ambulans bekleyen liseli kız, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken birlikte alkol aldığı 16 yaşındaki iki kız arkadaşı da refakatçi olarak hastaneye gitti. 

Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi'nde ikamet eden İbrahimpaşa Mahallesi İbrahim Paşa (Mahkeme) Hamamı aralığında mahalleden arkadaş oldukları öğrenilen F.R.(17), E.S.(16) ve E.K.(16) alkol almaya başladı. İddiaya göre, bir süre sonra F.R. komaya girdi. F.R.’in birlikte alkol aldığı 16 yaşındaki lise üçüncü sınıf öğrencileri E.S. ve E.K. isimli kızlar durumu polis ve 112 acil servis ambulansına bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, F.R.’yi yerde hareketsiz olarak buldu. Votka, bira ve enerji içeceği içtikleri öne sürülen F.R. ambulansla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. F.R.'nin ailevi problemleri olduğu öne sürüldü 

'NORMALDE DERSLERİNE ÇALIŞAN BİRİSİYİM, BANA DA İÇKİ İÇİRDİLER'

16 yaşındaki E.S., Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda gezdikten sonra Atatürk Caddesi’ne geldiklerini belirtip, bir tekel bayiinden aldıkları alkolle birlikte İbrahim Paşa Mahallesi’ne geldiklerini söyledi. Arkadaşları F.R.’nin aldığı alkolün etkisiyle komaya girdiğini belirten E.S., "Bir sıkıntım yok. Beni getirdiler, bulvara gittik gezmeye normalde. Ondan sonra ‘ille gel, gel’ dediler, Heykel’e geldik. Bana içki içirdiler, anlamıyorum normalde derslerine çalışan birisiyim, bana da içirdiler." dedi. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç kızların ifadeleri doğrultusunda 16 yaşındaki liseli kızlara alkol satan tekel bayii işletmecisi hakkında işlem yapılacağını açıkladı. F.R.'nin özel bir lisede son sınıf, diğer iki kızın ise anadolu lisesi üçüncü sınıf öğrencisi oldukları öğrenildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Alkol komasına giren kız sokak ortasında bayıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER