BBP'li Kartal tezkeredeki o içeriğe dikkat çekti

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal Tezkereyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

BBP'li Kartal tezkeredeki o içeriğe dikkat çekti

Kartal açıklamasında, "Türkiye uluslararası güçlerin oluşturduğu ve Bölgeye huzurdan çok huzursuzluk getirecek koalisyon güçleri ile aynı safta olamayacağı gibi Ülke topraklarımızın yabancı Askerlere açılmasına asla müsaade etmemelidir." dedi.

Kaptan Kartal'ın açıklaması:

TBMM de görüşülen Tezkere Irak ve Suriye'de beslenen terör örgütlerinin temizlenmesi açısından bir şans olabilir.

Bunun için; Hükümet 

1-Çözüm sürecinden vazgeçtiğini beyan etmeli

2-Bölgede konuşlanan biri diğerine muhalif olarak görünse de güvenliğimiz açısından bir birilerinden farkı olmayan PKK, PYD, YPG ve IŞİD terör örgütlerinin tamamı temizlenmeli vurgusunu yapmalı

3-Türkiye kendi iradesi ile bölge de hakimiyet kurmak için TSK bölgeye bir tanesi insani yardım diğeri ise Askeri koridor olmak üzere iki koridor açarak gireceği metnini Tezkereye yazmalı

Bunun aksi durumunda ise,Yıllar önce PKK'yı koynunda besleyen ve büyüten çekiç güç misali koalisyon güçleri ile hareket etmek Türkiye'ye faydadan çok zarar verecektir.

Koalisyon güçlerinin asıl amacı, bölgede İsrail destekli ve İsrail'in güvenliğine yönelik Büyük Kürdistan hayalidir,bunun için Irak'ta atılan ilk adımdan sonra Şimdi Suriye'de ikinci adımı atmaktadırlar. Barzani'nin aşiret devleti PKK, PYD ve YPG ile birlikte Suriye üzerinden Akdeniz'e açılacak İsrail sınırına yakınlaştırılacak. Birleşik Kürdistan kurulduktan sonra Türkiye önemsizleştirilecektir.

Bu tezkere ile bölgede ki olumsuz gelişmeleri lehimize çevirebilmek için TBMM'de ki partilerin anlaşarak Türkiye'nin tek başına karar vermesi ve bölge de hakimiyetini kurması sağlanmalıdır.TSK nın bu gücü ve cesareti Türk Milletin bu kararlığı vardır.

Geçmişte yapılan hatalardan Bölgenin şımarık çocuğu Barzani doğmuş ve onun gölgesinde yaşayan PKK ülkemize terör estirmiştir tekrar aynı hataları yapmamalıyız.

Türkiye,Tarihi misyonu yüklenmeli ve Büyük Devlet olduğunu göstermelidir.Biz bir Savaşın tarafı değil Ülkemize tehdit oluşturan ve oluşturacak terör örgütlerini yok etmek çabası içerisinde olmalıyız.

Ülke içinde çözüm süreci diyerek yasal düzenlemeler yapılıp ülke dışında PKK ya tek kurşun atılmayacağı herkes tarafından bilindiği halde PKK,PYD ve YPG'nin işine gelen Tezkereye HDP'nin Hayır demesi timsahın gözyaşları aynı zamanda Türk Milletine algı operasyonu ve şark kurnazlığıdır. ABD den yeni dönen Demirtaş'ın Başbakan ile görüşmesi ve açıklamalarının bunca yumuşak olması bunun net göstergesidir.
<< Önceki Haber BBP'li Kartal tezkeredeki o içeriğe dikkat çekti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER