Bir deprem daha! 907 polisin yeri değişti!

İzmir Emniyeti'nde 700 polisin, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde ise 207 polisin yeri değiştirildi.

Bir deprem daha! 907 polisin yeri değişti!

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde çoğu Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli, emniyet amirleri ve başkomiserlerin de aralarında bulunduğu 207 polisin görev yeri değiştirildi.

İzmir Emniyeti'nde 700 polisin yeri değişti!


İzmir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan dört emniyet müdür yardımcısı ve 70’e yakın üst rütbeli polis olmak üzere yaklaşık 700 polisin görev yeri değiştirildi. 

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, savcının talimatıyla, geçen 7 Ocak'ta liman işletmelerine yönelik düzenlediği yolsuzluk operasyonunun ardından ilk olarak birimin başındaki Emniyet Müdür Yardımıcısı Mehmet Ali Şevik, personel emrine alındı. Yine Terörden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımıcısı Ramazan Karakayalı, Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcılığına, Personel Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek ise, Silah Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımıcılığı görevlerine atandı. 

Bugün Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yeni atamayla ise, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'nden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Vahit Pektaş ile Halil İbrahim Karazeybek, Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu, Mehmet Ali Şevik, Bornova Polis Meslek Eğitim Merkezi, Ramazan Karakayalı da Ankara Polis Akademisi'nde, görevlendirildi.


17 ARALIK’TAN BU YANA YAKLAŞIK BİN 500 DEĞİŞİKLİK
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki görev değişiklikleri, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 17 Aralık 2013’te yaptığı üç yolsuzluk operasyonundan bir gün sonra başladı ve 7 Ocak 2014'teki liman operasyonundan sonra da devam etti. İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve ardından çeşitli birim ve rütbelerde yaklaşık bin 500 polisin görev yeri değiştirildi. Bu sürede ayrıca İl Emniyet Müdürü de üç defa değiştirildi. Ali Bilkay görevden alınarak yerine Sami Uslu atandı. Uslu da 33 gün sonra alınarak yerine Celal Uzunkaya getirildi.

<< Önceki Haber Bir deprem daha! 907 polisin yeri değişti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER