Bu kez okul bahçesindeki bayrağı indirdiler

İstanbul Ataşehir’de bir okul bahçesindeki Türk bayrağının indirildiği ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi.

Bu kez okul bahçesindeki bayrağı indirdiler

Ataşehir Yeniçamlıca Mahallesi, Lemanana İlköğretim Okulu’nun bahçesindeki Türk bayrağı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce indirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapalı olan okuldaki bayrağın indirilerek Atatürk büstüne konulduğunu belirledi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis ekipleri, bayrak direği ve çevresinde detaylı parmak izi incelemesi yaptı. Okulun güvenlik kameralarını da incelemeye alan polis, Türk bayrağını indiren kişilerin kimliğini belirlemeye çalışıyor. 

Çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran ekipler, okula getirdiği yaşı küçük bir çocuktan da bilgi aldı. Detaylı incelemelerden sonra indirilen bayrağı delil torbasına koyarak götüren polis, zanlıların kimliklerine ulaşmaya çalışıyor.

Okul çevresinde ikamet eden Hatice ve Recep Öztürk çifti, bayrağın dün akşam saatlerinde okul bahçesine giren yaşları küçük 5-6 kişi tarafından indirildiğini söyledi. İndirilme anının anlatan Öztürk çifti, ”Akşam saatlerinde olay meydana geldi. 5-6 çocuk duvardan atlayarak içeriye girdi. Bayrağın ipini çözerek indirdiler. Biz buradan bağırınca bırakıp gittiler.” dedi. 

<< Önceki Haber Bu kez okul bahçesindeki bayrağı indirdiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER